Oslava 20. výročí založení CIS

Oslava 20. výročí založení CIS

Je to neuvěřitelné, ale je to již 20 let, co Ladislav Groh založil firmu CIS! A to je opravdu pádný důvod k oslavě. Proto jsme dne 19.10. 2019 uspořádali slavnostní večírek. V prostorách nového jičínského hotelu Tammel se linuly swingové melodie a vůně jídel všech chutí. Na večírek dorazilo více než 80 hostů a všichni se dobře bavili, protože...

 

...jsme si nachystali pro všechny návštěvníky večírku soutěž. Každý vyfasoval kartičku s pojmem z oblasti IT a hledal k sobě partnera s příbuzným pojmem. Když se spojili, dozvěděli se vzájemně definici svých pojmů a také získali QR kód, který je zavedl na degustaci kvalitních rumů. Další zajímavou aktivitou v průběhu večera byla anketa o co nejvtipnější význam písmen CIS. Mezi nejlepší hlášky patřily spojení jako Citem I Srdcem, Cukr I Sůl, Cibule i Sazenice :) Vítěz, který se losoval ze tří nejlepších odpovědí, vyhrál soudek kvalitní skotské whisky.

Zlatým hřebem večera byl projev zakladatele firmy, který vtipným způsobem ukázal, jak moc se technologie za posledních 20 let vyvinuly. Pak slavnostně nakrojil narozeninový dort ve firemních barvách. Ještě dnes se v kuloárech vypráví o tom, jak byl dobrý.

Po celý večer probíhal slavnostní raut složený z dobrot české i světové kuchyně a k tanci a poslechu hrály kapely Les Gars d'en Bas a Futur Swing. Všem organizátorům i hostům děkujeme za krásnou atmosféru a těšíme se na další setkání.

Komentáře
Přidat komentář