METASHOP (s) EQ

METASHOP (s) EQ

 

ÚSPĚŠNÉ ESHOPY ŘÍZENÉ EMOČNÍ, NE UMĚLOU INTELIGENCÍ

 

CO JE METASHOP EQ?

METASHOP EQ představuje revoluci v oblasti e-commerce díky své schopnosti integrovat emoční inteligenci a pokročilou automatizaci do každodenního fungování e-shopu. METASHOP EQ je budoucností nakupování, ve které technologie slouží k lepšímu porozumnění a spokojenosti zákazníků.

 

PŘÍNOSY PRO VÁŠ ESHOP

  • Pokročilá automatizace a zvýšená efektivita: Metashop EQ automatizuje a zefektivňuje klíčové procesy od marketingu po objednávky, čímž snižuje náklady a uvolňuje zdroje pro strategický rozvoj. Zároveň zvyšuje bezpečnostní standardy pro ochranu dat a zlepšení důvěry zákazníků. Využíváme technologie Laravel a Vue či CI/CD. Dokonalá integrace s Vaším CRM zvyšuje efektivitu a snižuje potřebu manuální práce.
  • Zlepšení uživatelské zkušenosti a konverzních sazeb: Využití pokročilých analytických nástrojů a personalizace na základě dat zvyšuje spokojenost zákazníků, podporuje jejich loajalitu a vede k vyšším konverzím díky lepšímu pochopení a předvídání zákaznických potřeb a chování.
  • Udržitelnost a konkurenceschopnost: S flexibilitou pro rychlou adaptaci na měnící se tržní podmínky a otevřeností k inovacím, Metashop EQ poskytuje konkurenční výhodu a zajišťuje udržitelnost a růst v dynamickém digitálním prostředí.

 

NASAZENÍ METASHOPU EQ

Dlouhodobý vývoj a důraz na kvalitu: Metashop EQ je výsledkem čtyřletého vývoje, během kterého prošel pravidelnými kontrolami a testy. Tento dlouhodobý vývojový proces je garancí našeho závazku k dalšímu rozvoji,  vysoké kvalitě a inovacím.

Výhody automatizace a PPC: Automatizované PPC kampaně, lepší vyhledávání a rozšířená podpora prodeje pomocí nástrojů nabídky zboží zvyšují obrat a snižují náklady.

Vylepšená uživatelská zkušenost: Metashop EQ přináší pohodlí pro nakupující skrze jednoduché uživatelské prostředí, zvyšuje rychlost a bezpečnost procesů, což vede k lepší uživatelské spokojenosti a loajalitě.

 

UP-TO-DATE BALÍČEK

Automatická oprava chyb v systému a nebo rychlejší řešení vývoje díky rezervovanému času jsou možné díky této službě.

 

CIS

Naši zákazníci nemají žádné omezení ve vývoji nových funkcionalit díky našemu individuálnímu přístupu a schopnosti reagovat na nové trendy. Umíme automatizovat propojení e-shopu s účetními systémy, konečně e-shopy úspěšně vyvíjíme již přes 20 let. 

 

Pro více informací nebo nezávaznou poptávku, prosím, vyplňte formulář zde.

 

Komentáře
Přidat komentář