ComGate

Platební brána pro online platby

ComGate
Tento produkt není již v prodeji.

Popis řešení

Podporované platební metody

 

Platba kartou

Nejrychlejší způsob zaplacení on-line. Do rozhraní Platební brány ComGate zákazník zadá číslo karty, datum platnosti a CVC kód - tři čísla, která najde v podpisovém proužku na zadní straně karty. Vše je zabezpečeno standardem 3D Secure, a tak bude třeba zadat i číselný kódu ze SMS od banky, která kartu vydala.

 

Platba bankovním převodem

Okamžitá platba prostřednictvím internetového bankovnictví. Platební brána ComGate zákazníka přesměruje do internetového bankovnictví, kam se přihlásí jako a zde potvrdí už připravený platební příkaz. 

Po dokončení platby bude zákazník přesměrován zpět do e-shopu. Platba je potvrzena okamžitě, a tak je možno bez odkladu pokračovat v realizaci objednávky.

 

Výhody platební brány ComGate

 

Férové a trasparentní ceny od 0,79 %

Cena služby klesá automaticky podle měsíčního objemu transakcí. Neplatíte žádný poplatek za zřízení služby ani fixní poplatky z běžných transakcí, pouze procento z plateb.

Převody zdarma na libovolný účet

Peníze z transakcí vám převádíme na libovolný bankovní účet denně a zdarma. A to včetně transakcí v EUR.

Smlouva na dálku, aktivace online

Smlouvu na platební bránu uzavřeme na dálku, bez potřeby tisku dokumentů. Aktivace platební brány probíhá online s e-mailovou a telefonickou podporou.

7 měn, 8 jazyků

Na platební bráně je možné platit v CZK, EUR, PLN, HUF, RON, USD, GBP. 
Platební brána je k dispozici v češtině, slovenštině, angličtině, němčině, francouzštině, polštině, maďarštině a rumunštině. 

Responzivní vzhled

Vzhled platební brány se automaticky přizpůsobuje zařízení uživatelů pro více plateb z mobilů a tabletů.

Jednoduché účtování

Import dat o platbách na platební bráně do účetních systémů ABRA FlexiBee a SW Pohoda na klik. Výpisy v ABO, CSV,  a PDF formátech ve standardu. 

 

O ComGate

On-line platby zajišťuje Platební brána ComGate. Poskytovatel služby, společnost ComGate Payments, a.s. je licencovaná Platební instituce působící pod dohledem České národní banky. Platby probíhající skrze platební bránu jsou plně zabezpečeny a veškeré informace jsou šifrovány.